Simple-Gaming

OM OS

Simple-gaming.dk. Hvem er vi?

Simple-gaming er et tremands ejet firma. 

Tobias ”Funky” Jensen, Christian ”Chriz!” Pedersen og Emil ”ZiKAI” Tosti Lauridsen, står for at holde tropperne på plads og stable det simple-gaming.dk er i dag på benene. Simple-gaming.dk, har 5 primære hold som spiller CS:GO. 

Startene med main holdet ”Esports”, efterfølgende SPG Esport som er Simple-gaming.dk’s anden hold. Farvene på holdnede variere efter rank og tidspunkt som de er lavet. Hver ”sub-team” har en caller eller en leader som står for rekrutering, dog igennem owners for baggrunds tjek. 

Holdende styre sig selv i forhold til træningstider og konkurrencer. Simple-gaming.dk er et firma hvor de fire ejere hver især lægger en sum penge i til servers ex. Simple-gaming.dk er også så meget mere end CS:GO.

Vi har Rust servers, vi spiller Rocket League, Dota og mange flere spil. Så der er ingen grænser for hvad vi kan og vil med vores firma. Simple-gaming.dk’s største bedrift var til NPF 2015 hvor Chriz!, Kynde^, Torpedo Hippo, Trøffel-dyret og ZiKAI, med kun få ugers samspil, spillede sig til en 7 plads ud af over 300 hold. 

Det skal være sidste gang de spillede sammen

Simple-gaming.dk, er et sted hvor der er plads til alle tanker og alle mennesker. Der er plads til fis og ballade, diskussioner på tværs af alt, trading, salg, sammenkomster, lans og rigtig meget andet. 

Vi vægter på at 2016 for SPG.dk skal være et mere modent hold. Derfor lavede SPG.dk en drastisk ændring i deres optagelse hvor man før, lige meget alders gruppe kunne være med, skal man i dag være over en alder af 15 år. Dette er gjort for at få en mere seriøs linje, og for at den individuelle spiller kan tage mere ansvar. Størstedelen af SPG.dk er mellem alderen 16-23 år.

SPG.dk har desuden en meget kraftig nultolerance politik for: Racisme, mobning, hate crimes, scamming, lyv og faking af profiler. SPG.dk vægter meget på ligværdighed, ingen er bedre end andre hos SPG.dk.

SPG.dk, har desuden deres egen Teamspeak server og deres egen Rust server hvor tiden fordrives uden for træninger.

SPG.dk er et sted hvor man kan blive bedre, da callers på holdende typisk er en højere rangerede spiller og kender mere til spillet. Men mange af holdende udarbejder selv en træningsplan hvorved man træner en stor vifte af spillernes svagheder og spidskompetencer.

SPG.dk er et sted hvor man kan blive bedre, da callers på holdende typisk er en højere rangerede spiller og kender mere til spillet. Men mange af holdende udarbejder selv en træningsplan hvorved man træner en stor vifte af spillernes svagheder og spidskompetencer.

Dette er SPG.dk, holdet der vil noget med ligenøjagtig det spil du er god til. Intet er for stort, intet er for småt.

Velkommen til vores univers, vores barn, vores livsstil.

Mvh – Funky, Chriz! & ZiKAI – Owners af Simple-gaming.dk

Luk menu